Zekeringstraat 17A, 1014 BM Amsterdam

K.v.K. nr. 69018081

BTW nr. NL857695733B01

© 2018 By The Next Thing Group B.V.

The Next Thing Group

ONZE MISSIE EN VISIE 

The Next Thing B.V.  is opgericht om bedrijven te begeleiden en ondersteunen om hun strategische doelen te behalen en om maximale waarde te creëren. Wij bieden bedrijven de middelen om ervoor te zorgen dat zij de organisatie actief kunnen sturen in plaats van het traditionele reactief sturen.

 

Onze verschillende tools en technieken onthullen de verborgen factoren die duurzame strategische uitvoering kunnen maken of breken.

We begeleiden en helpen  organisaties om de belangen van de stakeholders op één lijn te brengen met de strategische plannen van het bedrijf.

The Next Thing anticipeert op de sterke kanten en de onduidelijke verborgen processen bij het implementeren van een nieuw intelligent stuur systeem, door zowel de menselijke factoren als de proces factoren aan te pakken.

Om een succesvol eindproduct op te leveren, hebben we ervoor gekozen om Change Management een belangrijk element in ons product te maken.

ONZE FILOSOFIE

De gebeurtenissen in de wereldwijde bedrijfsvoering vergroten de focus op het behalen van duurzamere prestaties vanuit bestaande bedrijfsplatforms. Aangezien waar technologie de wereld op je smartphones, tablets en andere apparaten real-time brengt, is de wereld niet langer een speeltuin voor alleen de grote multinationals.

Het uitgangspunt van onze filosofie is dan ook het uitbreiden van de traditionele bedrijfsfunctie naar meeromvattende en samenwerkende bedrijfsfuncties die financiën, HR, commercieel, IT, risico en compliance omvatten en verklaart hoe deze gecombineerde functies de bedrijfsvoering efficiënter en duurzamer kunnen maken wanneer ze worden gebruikt in samenhang met het strategische bedrijfsmodel.

Beslissen welke koers de organisatie gaat varen op basis van het verleden (reactief managen)  en terugkijkend beslissen welke koers uw organisatie zal varen is verleden tijd. Het is tijd om gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen en daarmee uw organisatie actief te sturen.  Wij kunnen u voorzien van de beste elementen vanuit het business management, technologie en change management waarmee we u transparantie door de gehele organisatie kunnen geven en u real-time focus kunnen geven op de doelen en doelstellingen van uw organisatie.

RAAD VAN ADVIES

De Raad van Advies is een internationaal netwerk van experts die toegewijd zijn om The Next Thing Group regelmatig betekenisvolle hulp te geven op verschillende gebieden, zoals juridisch, organisatie ontwikkeling, technologie, beleid en het verder reiken dan. De Raad van Advies is geselecteerd op hoe hun vaardigheden, ervaring en kennis projecten van de The Next Thing Group en de organisatie in haar geheel complementeren.

De Raad van Advies adviseert het bestuur in het proces van het maken van strategische beslissingen en de staf in haar dagelijkse werk. Soms zullen vragen gesteld worden aan de gehele Raad van Advies en soms zullen individuele leden worden geconsulteerd.

Dhr. Guillaume Ellis

Is benoemd als lid van de Raad van Advies van The Next Thing Group Holding B.V. vanaf 1 juli 2017.

Guillaume Ellis is een zeer ervaren financieel expert en werkt al vele jaren bij Bertelsmann, waar hij verantwoordelijk is voor de jaarlijkse rapportering (IFRS en Nederlandse wetgeving), de ‘Cash and Taks Pooling’ van alle Bertelsmann ondernemingen in Nederland en België. Deze Bertelsmann ondernemingen zijn: Arvato Service Benelux, BMG Right Management B.V., Music Director B.V. and Arvato Finance Holding B.V.

Dhr. Coen van Straaten

Is benoemd als lid van de Raad van Advies van The Next Thing Group Holding B.V. vanaf 1 juli 2017.

Coen van Straaten is een succesvolle internationale ondernemer en eigenaar van G&C Systems. Dit is een groot leidend bedrijf in het produceren en distribueren van ventilatiesystemen in de automotive industrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in ventilatoren en andere verschillende producten (snelheidsmeters, schakelaars, sneeuwfilters en veel andere vergelijkbare producten).